SPEKTAR doo  -  Slikarske boje i materijali

Načini kupovine

 

Prateći savremene trendove, SPEKTAR doo Vam je stavio na raspolaganje kompletan asortiman svojih proizvoda.
Proizvodi su sa istaknutim, važećim maloprodajnim cenama, sa uključenim PDV-om.

Načini kupovine:

Fizička lica:

- Proizvode možete poručiti direktno sa našeg web portala, stavljajući izabrane proizvode u virtualnu korpu. Kada završite kupovinu, jednostavnim kreiranjem korisničkog naloga, prosledićete nam porudžbenicu, a mi ćemo Vama proslediti mail-potvrdu porudžbine (Ukoliko ne dobijete ovakav mail, porudžbina nije izvršena. U tom slučaju možete pokušati ponovo da poručite preko web portala ili nas pozovite telefonom: 011 341 00 82, 069 341 00 82). Prilikom poručivanja možete odabrati da li ćete porudžbinu platiti avansno ili pouzećem.

- Proizvode možete poručiti pozivom na broj 011 341 00 82 ili 069 341 00 82 (ponedeljak-petak: 08-16h).

- Možete poručiti i putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (dovoljno je da navedete proizvode koje želite, pakovanja (i najanse), Vaše podatke: ime, prezime, adresu isporuke i broj telefona). Na osnovu toga poslaćemo Vam mail sa iznosom porudžbine i ostalim potrebnim informacijama.

- Ukoliko robu poručujete preko naše  stranice ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ), možete to učiniti slanjem poruke u inbox, u kojoj je potrebno da navedete proizvode koje želite da kupite, pakovanja (i nijanse). Mi ćemo Vam javiti porukom u inbox iznos porudžbine i ostale potrebne informacije.

Prilikom poručivanja možete se odlučiti da li ćete porudžbinu platiti avansno ili prilikom preuzimanja.

Troškove dostave zavise od težine paketa, plaća ih kupac prilikom preuzimanja paketa.

Ukoliko plaćate avansno, porudžbinu je potrebno uplatiti u roku od 3 radna dana. Nakon toga, smatra se nevažećom. Ukoliko kupac nakon tri radna dana ostaje pri porudžbini, potrebno je da je ponovi ili potvrdi pozivom na telefon: 011 341 00 82, 069 341 00 82, mailom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili porukom u inbox na našoj  stranici.

Molimo Vas da proizvode ne plaćate pre nego što dobijete potvrdu porudžbine od nas.

Pravna lica:

- Proizvode možete poručiti putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
telefona: 011 341 00 82, 069 341 00 82 ili  stranice. 

Dovoljno je da navedete proizvode koje želite da poručite, pakovanja (i nijanse). Na osnovu toga poslaćemo Vam predračun. Po evidenciji uplate šaljemo paket kurirskom službom.

Nadamo se da će Vam ovo biti jednostavan i komforan način pronalaženja potrebnih slikarskih boja i materijala!

 * NAPOMENA: U polju poziv na broj navesti datum kupovine.

 

Pišite nam . . .